M1.L1. Start hier

Gefeliciteerd!

Allereerst wil ik je feliciteren! Wat goed dat je in deze online cursus Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen hebt geïnvesteerd. Dank je wel doorvoor, en bedank ook vooral jezelf. Want ook al heb je jarenlang niks aan je foto- en videocollectie gedaan, je hebt nu de koe bij de hoorns gevat en je gaat ervoor.

Voordat je gaat starten, volgt hier de uitleg hoe M*School in elkaar steekt en hoe je erbinnen kunt navigeren.

M*School is een digitale school. The Place To Be om leuke dingen te doen met je foto’s en video’s.

Hoe werkt deze online cursus M*School?

Deze cursus, Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen, die jij hebt gekocht is één van de online cursussen in M*School. Er zitten, of er komen nog veel meer online cursussen in M*School. Die kun je allemaal los van elkaar kopen.

Over de Modules en de lessen

We gaan het nu hebben over de online cursus die jij hebt gekocht namelijk: Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen.

Stap 1. Klik op de regel ‘Eenvoudig Digitale Foto’s Ordenen’ om in de online cursus te komen. Nu zie je de inhoudsopgave van alle 7 Modules met daarin de lessen.

Stap 2. Klik op de regel ‘Module 1. Welkom en introductie’ om in het studenten dashboard te komen.

Je bent nu in Module 1. Welkom en introductie aangekomen. Aan de linkerkant van het scherm zie je het studenten dashboard met alle 7 Modules en daarin de lessen die betrekking hebben over het onderwerp van de ene Module.

Stap 3. Om te beginnen klik op het woord ‘welkom’ en start met Les 1. Welkom.

Tip van de Pro. Voor meer rust op je beeldscherm kun je de lessen en de inhoudsopgave ook sluiten door op de pijltjes in de rode rondjes te klikken. Probeer het maar eens. Klik op pijltje om te sluiten of te openen.

Stap 4. Je bent nu in de les Welkom aangekomen. Hierin vind je de instructievideo. Druk op de Play-icoon om de video te starten. Gebruik, nadat je de les met de knop ‘Markeer als ‘geleerd’ hebt afgerond, de knop rechtsonder om naar de volgende les te gaan. Dit helpt je omdat het aangeeft waar je bent gebleven, en je ziet je voortgang.

Stap 5. Probeer te voorkomen dat je in een opwelling van hot naar her door de lessen en modules schiet. Ze zijn namelijk in logische volgorde opgebouwd.

Stap 6. Werk in je eigen tempo. Deze online cursus is 24/7 voor jou beschikbaar, waar en wanneer je maar wilt. Er is een deadline wanneer je hem afrond zou moeten hebben. Jij bepaalt je eigen ritme.

Stap 7. Als het nodig mocht zijn, zullen wij deze online cursus bijwerken.

Vragen?

Heb je vragen? Of het nu over de inhoud gaat van deze online cursus of over je M*School account stel ze via de privé Facebook groep Je fotoleven op Orde. Daar krijg je antwoord van mij of kom er in contact met je medecursisten. Als je niet op Facebook zit of je hebt een vraag over je factuur, stuur dan een e-mail naar hello@maudboom.com.

Laat me weten wat je ervan vond

Nogmaals gefeliciteerd met je aankoop. Doordat je jezelf deze cursus hebt gegund ben je nu ook gemotiveerd en geïnspireerd om ermee aan de slag te gaan om je mooiste foto’s terug te brengen in je leven.

En als je de online cursus hebt doorlopen, laat me vooral weten hoe je ‘t hebt ervaren. Zet je reactie in de privé Facebook groep Je fotoleven op Orde, of stuur een e-mail naar hello@maudboom.com.

Dank je wel en veel plezier!

Maud